KATALIN NAPI DISZNÓVÁGÁSKészült: 2008. november 19.
A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi falusi disznóvágásokat. A napot házi pálinkával kezdjük, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet. Reggelire hagymán pirított friss vért, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalunk fel. Délután folyamán felköszöntjük Katalinokat. Vendégeink a disznósajt, májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertő készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmónikaszó gondoskodik a megfelelő hangulatról. Kóstolási lehetőség: 790.-Ft (hurka, kolbász, sült császár, savanyúság, 1 pohár új bor). Ajánlunk még helyben sütött langallót , friss házi rétest., a helyi pincék új borait, Blonder házi sört. Mindenkit szeretettel várunk! Seffer József Hegyi János polgármester elnök Info: Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület és Tourinform Iroda 83/348-253 30 380 6690
|
CIVIL FÓRUM
Email: info@civilforum.hu