Civil forum

Keszthely Térségi Vállalkozók Klubja Egyesület

Készült: 2016. január 5.

18961357-1-20   
8360 Keszthely, Fodor utca 13.
Bubla Zoltán elnök  

+36-20-9211-195.
bublaz@gmail.com

 


A szervezet céljának, tevékenységeinek bemutatása:

Több mint húsz esztendővel ezelőtt indult a Vállalkozói Klub, a rendszerváltás utáni 2. önkormányzati ciklus idején, kifejezve aggódását a város fejlődése kapcsán. Vállalkozói fórumok (tárca meghívottakkal), bálok és egyéb események voltak az egyre bővülő párbeszéd eszközei. Az 1998-as választásokon polgármester és komplett egyéni választókerületi jelölt + egyesületi listával jelentünk meg, szép sikerrel szerepelve. A taglétszám ebben az időben meghaladta az 50 főt.
2002-ben már csak egy listás helyet sikerült szerezni, majd – a teljesen átpolitizálódott helyzetben – már nem volt önálló képviselőnk. Így az érdekérvényesítő képességgel a taglétszám is fogyatkozásnak indult, ma 25 fő körül mozog. Két-három hetente szervezett klubestjeink sikerét jelzi ma is, hogy a tagság többsége jelen van. Tanulmányutakat, kirándulásokat szervezünk, jó kapcsolatokat ápolunk a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesületével, a Zalakarosi Vállalkozók Szövetségével.
Az Egyesület (több helyi civil partnerrel) hagyományteremtő rendezvényeket szervez ill. támogat:
-    Farsangi Karnevál,
-    Verkli Fesztivál,
-    Civil Karácsony
A KTVK vezetését kezdetben egy-, majd kétéves váltásban működő elnökök produkálták, személyemben viszont immár tíz esztendeje ugyanaz az elnök. 5 + 2 fős Elnökség segíti munkámat.

Nemzeti Együttműködési Alap
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A Szakkör


CIVIL FÓRUM

Email: info@civilforum.huCreated by Moksaphoto ©2024