Civil forum

BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub

Készült: 2016. január 5.

19268293-1-20                                                                                
8360 Keszthely, Sopron u. 41.
Keczeli Zoltán klubelnök h.
keczeli.zoltan@gmail.com
keszthelylovesz.hu

 

Szervezet céljának, tevékenységeinek bemutatása:

BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub 1962-től foglalkozik sportlövészettel. Keszthely központjától csupán 6 km-re található a gyenesdiási sportlőtér centrum, mely a Keszthelyi-hegység lábánál, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el.

Az 50 férőhelyes fűthető klubházunk alkalmas csoportok fogadására, különböző rendezvények, közgyűlések, megbeszélések lebonyolítására.

Felkészültünk, hogy szakembereink segítségével kultúrált körülmények között tudjuk gyakoroltatni a lövészetnek különböző ágait (sörétlövés repülő agyaggalambra és imitált nyúlkorongra, mozgólövészet távcsöves golyós lőfegyverrel futó vaddisznóra és rókára, 100 m-es távlövés róka céltáblára távcsöves golyós extra nagy golyós vadászfegyverrel). Gondolunk a kísérő családtagokra is (feleség, gyermek) miszerint programjainkkal játékosan bevonjuk őket is a lövészetbe kinek-kinek kedve és igénye szerint.

Vadászok számára egy speciális 100 méteres belövőpályát hoztunk létre, mely az országban egyedülállóan van felszerelve műszerekkel, légelszívó technikával, hangfogó szobával, hogy a fegyvereket precíziósan lehessen beállítani nagytávolságú lövésekhez is.
                            
További tájékoztatás Keczeli Zoltán létesítmény vezetőnél a 06 30 9769 995-ös telefonszámon.

Nemzeti Együttműködési Alap
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A Szakkör


CIVIL FÓRUM

Email: info@civilforum.huCreated by Moksaphoto ©2024