KATALIN NAPI DISZNÓVÁGÁS
Készült: 2009. október 7.
2008. november 21 –én (szombaton) 7.00 -tól, a Bacchus étteremnél(Fő út).
A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi falusi disznóvágásokat. A napot házi pálinkával kezdjük, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet. Reggelire hagymán pirított friss vért, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalunk fel.
Délután folyamán felköszöntjük Katalinokat. Vendégeink a disznósajt, májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertő készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmónikaszó gondoskodik a megfelelő hangulatról.
Kóstolási lehetőség: 990.-Ft (hurka, kolbász, sült császár, savanyúság, 1 pohár új bor).
Ajánlunk még helyben sütött langallót , friss házi rétest., a helyi pincék új borait, Blonder házi sört.
Üdülési csekket elfogadunk!
Mindenkit szeretettel várunk!
Seffer József Hegyi János
polgármester elnök
Info: Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület és Tourinform Iroda
83/348-253
30 380 6690
info@vonyarcvashegy.hu
www.vonyarcvahsegy.hu