Konferencia a helyi termékekrőlKészült: 2011. január 20.
Konferencia a helyi termékekről - a Magyar Vidékakadémia második sorozatának hévizi eseménye
A második rendezvénysorozat témájának a helyi termékek értékbesorolásával, előállításával és értékesítésével összefüggő új szabályozások országos megvitatására szánjuk, különös tekintettel azok munkahelyteremtésben és vidékfejlesztésben betöltött szerepére.
Program:
12.00 Regisztráció
13.00 Köszöntő
13.05 A kistermelői jogszabályok gyakorlati alkalmazhatósága
Előadó: Szabadkai Andrea elnökségi tag, Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület
13.25 A helyi termékek értékesítésének marketing jellemzői, különös tekintettel a kiskereskedelem elvárásaira
Előadók: Dr. Szakály Zoltán tanszékvezető egyetemi docens és Polereczki Zsolt egyetemi tanársegéd Kaposvári Egyetem GTK Marketing és Kereskedelem Tanszék
13.45 A hagyományos termékek piacra juttatása – Helyi termék fejlesztés közösségi együttműködésben
Előadó: Zala Termálvölgye Egyesület – egyeztetés alatt
14.05 A nemzetközi Slow Food mozgalom
Előadó: Dr. Erdős Zoltán elnök, Hagyományos Termék Kerekasztal
14.30 Fórum
15.00 Jó gyakorlat bemutató - Pannon Helyi Termék Klaszter
Előadó: Zágorhidi Czigány Ákos, ügyvezető, klasztermenedzser Pannaon Helyi Termék Klaszter
15.20 Helyi termék előállítók bemutatkozása
Egyeztetés alatt
A rendezvény bárki számára látogatható, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési lap 48 KB msword Letöltés
|
CIVIL FÓRUM
Email: info@civilforum.hu